Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποδείξεις για την Χοντρή προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ, για την σχέση του με τον δολοφόνο της Χρυσής Αυγής

20/09/2013

Στον 902.gr δημοσιεύτηκε η παρακάτω ανάρτηση σχετικά με την προβοκάτσια που έστησαν, οι «φίλοι» και οι εχθροί, ενάντια στο ΚΚΕ, με την «είδηση» που έλεγε ότι ο μισθοφόρος δολοφόνος της ναζιστική συμμορίας ήταν …πρώην μέλος του ΚΚΕ!!!!!!!!!!!

Ναι, έφτασε σ’ αυτό το σημείο η αθλιότητά τους

Γράφει το portal

902«Κάποιες ιστοσελίδες ειδικευμένες στις αντιΚΚΕ προβοκάτσιες (π.χ. «makeleio.gr», «Defencenet»), έγραψαν σήμερα ότι ο δολοφόνος του Π. Φύσσα, πριν ενταχθεί στη Χρυσή Αυγή, «ήταν μέλος του ΚΚΕ στα Πετράλωνα», ότι πρόκειται για «απολύτως διασταυρωμένη είδηση» και κουνούσαν το δάκτυλο στο ΚΚΕ, ζητώντας να δώσει απαντήσεις! Είναι γνωστές, χρυσαυγίτικων απόψεων, ιστοσελίδες. Με αξιοσημείωτη ταχύτητα, όπως γίνεται πάντα με τα αντιΚΚΕ μυθεύματα στο διαδίκτυο, το δημοσίευμα αναπαράχθηκε. Η βρομιά που διέρρευσαν χρυσαυγίτες και χαφιέδες, είχε ήδη σπαρθεί στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Ετσι, στην ιστοσελίδα «Newsbomb», την οποία διευθύνει ο Κ. Χαρδαβέλλας, εμφανίστηκε η εξής προβοκατόρικη ανάρτηση: «Αίσθηση προκαλεί επίσης η επισήμανση του Ρουπακιά για την πολιτική τοποθέτησή του. Φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ανήκε σε άλλο κομματικό σχηματισμό και συγκεκριμένα στο ΚΚΕ, από το οποίο αποστασιοποιήθηκε επειδή στη «Χρυσή Αυγή» θα μπορούσε να εξασφαλίσει «τα προς το ζην»». Το ίδιο μεταδόθηκε και από την τηλεόραση «ACTION». Με παρέμβαση στο «Newsbomb», το ΚΚΕ διέψευσε πλήρως τα μυθεύματα. Κατήγγειλε το δημοσίευμα σαν κατασκευή και προβοκάτσια, που στόχο έχει να δώσει άλλοθι στο χρυσαυγίτη δολοφόνο και με ψευτιές να συκοφαντήσει το ΚΚΕ. Ο διαχειριστής του site υποχρεώθηκε να «κατεβάσει» την ανάρτηση. Οι άλλες, χρυσαυγίτικης κοπής ιστοσελίδες, συνεχίζουν να έχουν δημοσιευμένη τη βρωμιά, παρά τις παρεμβάσεις του ΚΚΕ. Είναι επικίνδυνοι και αδίστακτοι. Επιβεβαιώνεται ότι είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο προκειμένου να πλήξουν το ΚΚΕ για να χτυπήσουν το κίνημα. Ο λαός να επαγρυπνά.».

Η «είδηση» του NEWSMBOMB (του «έγκυρου» δημοσιολόγου Κ. Χαρδαβέλα) άρχισε να τρέχει στο διαδίκτυο με τρελλούς ρυθμούς, αναπαράχτηκε από όλα τα αντιΚΚΕ και φιλοναζιστικά site και blog και αφού η «δουλειά» είχε γίνει, το NEWSMBOMB εμφάνισε αυτή την εικόνα:

Η ειδηση στο NEWSBOMB.GR

πατώντας στην «είδηση» όμως εμφανίζεται αυτή η εικόνα!!!!!

404 ERROR

η προβοκάτσια όμως έχει φέρει καρπούς και τα «μεγάλα» αφεντικά ανεβάζουν την «είδηση», αναπαράγοντας την, όπως στο «έγκυρο» π.χ.  yahoo.gr

Και η αναπαραγωγή της

Αλλά και στο iNews !!!

iNews

Αν συνεχίσετε να πατάτε πάνω στην «είδηση» στα διάφορα ψαχτήρια του διαδικτύου θα χρειαστείτε δυό – τρεις βδομάδες για να δείτε το μέγεθος της αναπαραγώμενης «είδησης»

Χρειάζεται κι άλλη απόδειξη, για την …επιτυχία της προβοκάτσιας που ενισχύει την θεωρία των «δύο άκρων» και την ταύτηση του ΚΚΕ με την Χυσή Αυγή;

Να θυμάστε ότι αυτή την «είδηση» θα την επικαλούνται για πολλά χρόνια σε αγαστή συνεργασία βεβαίως όλα τα τσιράκια των αφεντικών, όπως κάνουν για τον «Γερμανό» και όλες τις άλλες παπαριές που λένε, όταν αποκαλύπτεται ο ρόλος και οι στόχοι τους και στριμώχνονται.

 

No comments yet

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.