Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το πολεμικό χρονικό της «Πολιτισμένης Δύσης» και τα …Χημικά!!!

13/04/2018

Στο ίδιο έργο θεατές παρακολουθούμε την ίδια κακοπαιγμένη παράσταση που είχε παιχτεί παλαιότερα σε διάφορα «θέατρα» με πρωταγωνιστές τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς στη Γιουκοσλαβία, τον Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ, τον Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη, τον Κιμ Γιονγκ Ουν στην Βόρεια Κορέα και τώρα με τον Μπασάρ αλ Άσαντ στην Συρία!!!

Παντού χημικά !!! Χημικά στην Γιουγκοσλαβία ! Χημικά στο Ιράκ ! Χημικά στην Λιβύη ! Χημικά στην Β. Κορέα ! Χημικά τώρα και στην Συρία !!!

Χημικά το πρόσχημα πάντα. Όμως όταν:

Ο Αμερικάνικος στρατός έριξε βόμβες Napalm μεταξύ του 1944 – 1945 και σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες Ιάπωνες πολίτες, ήταν κατά διαβολικό τρόπο για …καλό σκοπό !!! Έτσι Αλέξη, Κυριάκο, Φώφη, Σταύρο και λοιποί ηγέτες της «πολιτισμένης Νατοϊκής Δύσης»???

Όταν έριξαν βόμβες Napalm στο Γράμμο και το Βίτσι το 1949 και κατέκαψαν τους μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, ήταν κατά διαβολικό τρόπο, για …καλό σκοπό !!! Έτσι Αλέξη, Κυριάκο, Φώφη, Σταύρο και λοιποί ηγέτες της «πολιτισμένης Νατοϊκής Δύσης»???

Και βέβαια τα χημικά των Αμερικανικών Ένοπλων Δυνάμεων που έριξαν 20 εκατομμύρια Γαλόνια Χημικών Ουσιών (τον γνωστό ως Πορτοκαλί Παράγοντα) στο Βιετνάμ μεταξύ του 1962 – 1971, με αποτέλεσμα να γεννιούνται ακόμα παιδιά με διάφορες δυσμορφίες και αναπηρίες, ήταν κατά διαβολικό τρόπο, για …καλό σκοπό !!! Έτσι Αλέξη, Κυριάκο, Φώφη, Σταύρο και λοιποί ηγέτες της «πολιτισμένης Νατοϊκής Δύσης»???

Όταν το 1969-75 στην Καμπότζη, τα αμερικάνικα στρατεύματα και το Πολεμικό Ναυτικό τους εξαπολύουν επίθεση με βομβαρδισμούς κατά του λαού της χώρας με αποτέλεσμα πάνω από 2.000.000 νεκρούς, ήταν κατά διαβολικό τρόπο, για …καλό σκοπό !!! Έτσι Αλέξη, Κυριάκο, Φώφη, Σταύρο και λοιποί ηγέτες της «πολιτισμένης Νατοϊκής Δύσης»???

Οι νατοϊκοί βομβαρδισμοί κατά της Γιουγκοσλαβίας το 1999, που ήταν η μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και κράτησε έντεκα εβδομάδες, πραγματοποιήθηκαν 2300 αεροπορικές επιδρομές και χρησιμοποιήθηκαν 1130 πολεμικά αεροσκάφη, από τα οποία εκτοξεύτηκαν συνολικά 420.000 βλήματα, πύραυλοι και βόμβες, ενώ από τα πλοία στην Αδριατική 1300 πύραυλοι τύπου Κρούζ (Cruise). Το ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε 37.000 βόμβες διασποράς που προκάλεσαν τους περισσότερους θανάτους μεταξύ του άμαχου πληθυσμού, όπως επίσης και βλήματα, τα οποία στην κεφαλή έφεραν απεμπλουτισμένο ουράνιο, που αποτελεί ραδιενεργό υλικό, ασφαλώς ήταν, κατά διαβολικό τρόπο, για …καλό σκοπό !!! Έτσι Αλέξη, Κυριάκο, Φώφη, Σταύρο και λοιποί ηγέτες της «πολιτισμένης Νατοϊκής Δύσης»???

Και στο Αφγανιστάν το 2001, όταν οι «πολιτισμένες» δυτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ, πήραν μέρος σε έναν εμφύλιο πόλεμο για την ανατροπή ενός απολυταρχικού καθεστώτος, με το οποίο ωστόσο είχαν μέχρι τότε αγαστή συνεργασία. Ήταν κατά διαβολικό τρόπο, για …καλό σκοπό !!! Έτσι Αλέξη, Κυριάκο, Φώφη, Σταύρο και λοιποί ηγέτες της «πολιτισμένης Δύσης»???

Όταν ο Αμερικάνικος στρατός το 2003, ψέκασε την ατμόσφαιρα του Ιράκ με χιλιάδες τόνους απεμπλουτισμένο ουράνιο, που αποτελεί ένα τοξικό και ραδιενεργό πυρηνικό απόβλητο και είχε ως αποτέλεσμα, περισσότερα από τα μισά παιδιά που γεννήθηκαν στην Φαλούτζα, από το 2004 και μετά, να γεννηθούν με ανωμαλίες, ήταν κατά διαβολικό τρόπο, για …καλό σκοπό !!! Έτσι Αλέξη, Κυριάκο, Φώφη, Σταύρο και λοιποί ηγέτες της «πολιτισμένης Δύσης»???

Όταν οι USA επιτέθηκαν με Λευκό Φώσφορο κατά Ιρακινών Πολιτών το 2004, ήταν για …καλό σκοπό !!! Έτσι Αλέξη, Κυριάκο, Φώφη, Σταύρο και λοιποί ηγέτες της «πολιτισμένης Δύσης»???

Όταν το Ισραήλ επιτέθηκε κατά Παλαιστίνιων με Λευκό Φώσφορο το 2008 – 2009, ήταν για …καλό σκοπό !!! Έτσι Αλέξη, Κυριάκο, Φώφη, Σταύρο και λοιποί ηγέτες της «πολιτισμένης Δύσης»???

Όταν οι USA το 2011 δημιούργησαν την Αραβική άνοιξη, καταστρέφοντας την Λιβύη, βομβαρδίζοντας τους αμάχους και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι και περί τα δύο εκατομμύρια να ξεσπιτωθούν, ήταν και αυτό για …καλό σκοπό !!! Έτσι Αλέξη, Κυριάκο, Φώφη, Σταύρο και λοιποί ηγέτες της «πολιτισμένης Δύσης»???

Όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα, μικρότερες ή μεγαλύτερες πολεμικές επιχειρήσεις της «πολιτισμένης Δύσης» ενάντια στους λαούς, με τα διάφορα προσχήματα που επικαλούνται κάθε φορά, έχουν ένα στόχο. Την υπεράσπιση των συμφερόντων του κεφαλαίου. Τον έλεγχο των αγορών. Την τρομοκράτηση και υποταγή των λαών.

Όσοι ισχυρίζονται ότι το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοί παρέχουν ασφάλεια, ας θυμηθούν την Κατοχή της Κύπρου. Το γκριζάρισμα και την αμφισβήτηση του Αιγαίου, το άνοιγμα θεμάτων με τη μειονότητα στη Θράκη και άλλα.

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: