Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Καταγγέλλουν προσπάθεια αλλοίωσης των συσχετισμών από το Σωματείο Οδηγών Πειραιά ΣΕΟΦΑΕ

16/03/2018

Η ξεφτίλα τους δεν έχει πάτο!!!

Βρήκα αυτή την είδηση και την αντιγράφω

(η φωτογραφία είναι δική μου δεν υπάρχει στην δημοσίευση)

«Την προσπάθεια αλλοίωσης των συσχετισμών από το Σωματείο Οδηγών Πειραιά ΣΕΟΦΑΕ στο Συνέδριο του ΕΚΠ, καταγγέλλουν η Δημοκρατική Ενιαία Συνδικαλιστική Κίνηση (ΔΕΣΚ) και το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής – Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΣΚ αναφέρει: «Κατά τον έλεγχο των αντιπροσώπων βρέθηκαν να έχουν ψηφίσει στο συγκεκριμένο σωματείο, στις πρόσφατες αρχαιρεσίες, δεκάδες οδηγοί, οι οποίοι όμως έχουν ψηφίσει και σε άλλο σωματείο.

Ήταν τόση η πρεμούρα τους να παρουσιάσουν άνοδο στη συμμετοχή, ώστε στην κατάσταση ψηφισάντων να φαίνεται ότι ψήφισε ο Γιάννης Γκαρτζιος, Πρόεδρος του σωματείου των Οδηγών Αττικής Βοιωτίας.

Αποδεικνύεται και με αυτό τον τρόπο ότι η άνοδος των ψηφισάντων είναι πέρα για πέρα κάλπικη.

Αυτή είναι η τακτική της ΠΑΣΚΕ (σημειωτέον ότι ο Πρόεδρος του ΣΕΟΦΑΕ είναι εκλεγμένος στο ΔΣ του ΕΚΠ με το ψηφοδέλτιο της ΕΠΑΚ-ΠΑΣΚΕ) για να μπορέσει να αλλοιώσει τους πραγματικούς συσχετισμούς στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Απόντες από τους αγώνες των εργαζομένων, απόντες από τα προβλήματα, τα βάσανα και τις αγωνίες των εργαζομένων, πιστοί στον κοινωνικό διάλογο, ακολουθούν τη νοθεία για να κρατήσουν τη θέση τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους και από αυτή την ενέργεια -που δεν είναι η μόνη- να γυρίσουν την πλάτη τους στον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό, να παλέψουν για αλλαγή των συσχετισμών προς όφελος του ταξικού κινήματος».

Καταγγελία και από το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής – Βοιωτίας – Νήσων Αργοσαρωνικού

Από την πλευρά του, το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής – Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού στην ανακοίνωσή του επισημαίνει:

«Άλλο ένα σωματείο προστίθεται στη λίστα της ντροπής, του εκφυλισμού, της νοθείας και της διαμόρφωσης νόθων συσχετισμών στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Οι εργατοπατέρες του σωματείου ΣΕΟΦΑΕ, οι υπηρέτες της εργοδοσίας, μάστορες στη νοθεία και τον εκφυλισμό, πιάστηκαν με τη «γίδα στην πλάτη».

Καταγγέλλουμε τον πρόεδρο και το ΔΣ του σωματείου ΣΕΟΦΑΕ για τις εκφυλιστικές διαδικασίες στη διενέργεια των πρόσφατων αρχαιρεσιών του σωματείου τους. Κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν και να αυξήσουν τις δυνάμεις τους, κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τους συσχετισμούς, για να κρατήσουν μακριά τους επαγγελματίες οδηγούς από τους ταξικούς αγώνες.

Δεν δίστασαν, στην κατάσταση των ψηφισάντων των τελευταίων αρχαιρεσιών να συμπεριλάβουν τον πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής – Βοιωτίας – Ν. Αργοσαρωνικού Γιάννη Γκάρτζιο, καθώς και άλλα μέλη του σωματείου μας.

Φθάσανε στο αποκορύφωμα του αίσχους.

Καλούμε τους συναδέλφους οδηγούς να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα παράσιτα του συνδικαλιστικού κινήματος, τα τσιράκια της εργοδοσίας, που μαζί με τα μαντρόσκυλα της Χρυσής Αυγής στηρίζουν τα συμφέροντα της εργοδοσίας. Να βγάλουν συμπεράσματα απ’ τη δράση του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού, που με νοθεία και εκφυλιστικές διαδικασίες, προσπαθούν να ελέγχουν τους συσχετισμούς.

Να συσπειρωθούν, να δυναμώσουν το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών. Να βάλουμε ο καθένας το δικό του λιθαράκι για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος».

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: