Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το τερμάτισε το «κωλοτουμπόμετρο»

06/11/2017

Δεν μας εντυπωσιάζει πια ο υπηρέτης του κεφαλαίου όταν κάνει κωλοτούμπες.

Αυτή τη φορά όμως στην …μέτρηση που του έγινε πραγματικά το …τερμάτισε!!!

Τι έκανε πάλι ο πρωταθλητής της κωλοτούμπας!!!

Όταν ρώτησε τον Τσίπρα ο δημοσιογράφος,  κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου στην συνάντηση με τον Τραμπ, για τη δήλωσή που είχε κάνει πριν τις εκλογές στην USA σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ και είχε πει: «Να μην μας βρει αυτό το κακό και εκλεγεί πρόεδρος», απάντησε: «Διαπίστωσα από τη συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο ότι η προσέγγιση του στα πράγματα και ο τρόπος με τον οποία αντιμετωπίζει την πολιτική ορισμένες φορές μπορεί να μοιάζει διαβολικός, αλλά γίνεται για καλό…) (…αντιθέτως αισθάνθηκα ότι υπάρχει μια γόνιμη προοπτική, προκειμένου να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές μπορεί να υπάρχουν και να δούμε το κοινό έδαφος, που είναι πολύ σημαντικό για τις σχέσεις των δύο λαών μας, που είναι παραδοσιακές και ιστορικές και για τους κοινούς μας στόχους. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες…) και προχώρησε στην επόμενη κίνηση, της επιχορήγηση των 2,4 δις προς τις αμερικάνικες επιχειρήσεις, και την παράδοση ελλαδικού χώρου για την ανάπτυξη των ιμπεριαλιστικών πυρηνικών όπλων.

Λίγες μέρες αργότερα μετά την συνάντηση με τον μικρό Αμίρ, τον μικρό Αφγανό που είχε κληρωθεί να κρατάει την σημαία στην παρέλαση και ο «κύριος» Διευθυντής του την αφαίρεσε, ο κ. Τσίπρας είπε : «Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές και τις αξίες μας» και έμεινε εκεί, δεν έκανε την επόμενη κίνηση, που όφειλε να κάνει μετά από αυτή τη δήλωση!!!

Ερώτημα 1ο: Ο «κύριος» Διευθυντής και οι «κάποιοι» που τον βοήθησαν να αφαιρέσει την τιμή από τον μικρό Αμίρ αλλά και να «θυμάται και να τιμά τις αξίες», θα …αξιολογηθούν όπως του αξίζει ή θα μείνουν στην ιστορία των ναζιστοφασιστών ως «κάποιοι» που είναι …έλειναις???

Ερώτημα 2ο: Για ποιες αξίες μιλάει??? Γι αυτές που έχει κοινές με τον Τραμπ και την USA, που αιματοκυλάει τον πλανήτη και ξεσπίτωσαν τους εκατοντάδες χιλιάδες «μικρούς Αμίρ» ή για της αξίες ενός συμβόλου, που βρωμίζουν με τις ενέργειές τους τα διάφορα φασιστοειδή???

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: