Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: Βρωμίζουν τα πάντα στο πέρασμά τους

23/10/2017

Αυτοί που ξεφτίλισαν τις έννοιες όπως, αξίες, ελπίδα, οράματα, ιδανικά, ηθική, αγώνες, τιμή και όλες αυτές τις έννοιες για τις οποίες κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους, έφτασαν μετά το μαγάρισμα του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής, να βρωμίσουν και τον τόπο που μαρτύρησαν οι ήρωες κομμουνιστές στο Μακρονήσι.

Είναι γνωστή η αποστολή σας…

Είναι φανερή η προσπάθεια σας να βρωμίσετε ότι έχει σχέση με τον κομμουνισμό και να δημιουργηθεί το άλλοθι που χρειάζονται τα διάφορα φασιστοειδή, για την παραπέρα σπίλωση του Σοσιαλισμού – Κομμουνισμού, οι οποίοι όπου σταθούν και όπου βρεθούν σας ονομάζουν «κομμουνιστές» που κυβερνάτε «ως σοβιετία» με «σταλινικό τρόπο» και όλες τις άλλες ανιστόρητες παρομοιάσεις που παραπέμπουν στον σοσιαλισμό που γνωρίσαμε, βρωμίζοντας τον.

Την προσβολή της ιστορίας και των αγώνων του λαού μας, στην προσπάθειά σας να δικαιολογήσετε τη συμμαχία σας με το… «διάβολο» και την εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, συνεχίζοντας το «θεάρεστο έργο» των προηγούμενων αμερικανόδουλων κυβερνήσεων, που είχαν στείλει τους κομμουνιστές στη Μακρόνησο για να τους λυγίσουν, δεν θα μπορούσε να την αποδεχτεί ούτε ο ίδιος ο … «θρησκευτικός διάβολος».

Πράγματι όμως, καθημερινά αποδεικνύετε ότι είσαστε οι «Αριστεροί» του ιμπεριαλισμού και η φυσική θέση σας είναι δίπλα στους συνοδοιπόρους σας, σαν τον Καμμένο και τον Κασιδιάρη, με τους οποίους φωτογραφηθήκατε αντάμα στο Καστελόριζο…

Τις ίδιες αξίες υπηρετείτε… μείνετε με αυτούς.

Αφήστε ήσυχους τους αγωνιστές αντιστασιακούς και την ιστορία τους, μην τους βρωμίζεται άλλο. Φτάνει η αγάπη και τα κοινά ιδανικά σας με την USA και τους ανερχόμενους ναζιστοφασίστες της ΕΕ.

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: