Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

18/02/2017

Ήταν κάτι στερημένοι Έλληνες που άφησαν τα άγονα χωράφια τους και ήρθαν στην πόλη για να ζήσουν με ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους για να μην έχουν κανέναν ανάγκη και τώρα δεν ξέρουν ποιος θα τους κατασχέσει πρώτος αυτό το …κεραμίδι!!!

Ήταν λέει κάποιοι Έλληνες που δούλεψαν 40 και 50 χρόνια για να πάρουν μια καλή σύνταξη και να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους ξέγνοιαστα και τελικά πήραν… 482 ευρώ με τη …συνδρομή του κράτους!!!

Ήταν κάτι Έλληνες που ονειρεύτηκαν μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά τους και τώρα τα βλέπουν να μένουν ακόμα στο σπίτι μαζί τους γιατί είναι εδώ και χρόνια …χωρίς δουλειά!!!

Ήταν κάποιοι Έλληνες που «ερωτεύτηκαν» την «Ελπίδα που ερχόταν» και της άνοιξαν το σπίτι τους, αλλά τελικά τους πλάσαραν ως «Ελπίδα» την κόρη του …Φρανκενστάιν!!!

Ήταν λέει κάτι φουκαράδες Έλληνες που περίμεναν από την «πολιτισμένη Ευρώπη» ένα κομμάτι ψωμί και έπαιρναν απειλές και τρομοκρατία ότι θα τους πετάξουν έξω!!!

Ήταν λέει κάποιοι φουκαράδες Έλληνες που περίμεναν στην ουρά για το κοινωνικό επίδομα, ξυλιασμένοι από το κρύο αλλά δυστυχώς δεν τους …αξιολόγησαν ακόμα!!!

Ήταν λέει κάτι παιδιά που, μορφωμένα καθώς ήταν, έγιναν επιτέλους αυτό που προσπαθούσε να τους κάνει χρόνια τώρα η «πολιτισμένη Ευρώπη» …γκαρσόνια με 400 ευρώ το μήνα!!!

Ήταν όμως και κάτι Έλληνες που τα καταφέρνουν πιο καλά από τους άλλους γιατί είναι …έξυπνοι. Αν δεν το πιστεύετε δείτε τις εικόνες!!!

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: