Skip to content

Με αφορμή ένα ακόμα λιβελλογράφημα του …κ. προέδρου!!!

15/10/2016

Μια ακόμα ταύτιση στο «Παράλληλο Πρόγραμμα …Γελοιότητας»!!!

Το Δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ δείχνει το μίσος(???), το φθόνο(???), την αντιπάθεια(???) ή ακόμα και την εργολαβία που έχουν αναλάβει διάφοροι, «λίγοι» σε μέγεθος τύποι, για να συκοφαντήσουν οτιδήποτε κινείτε και αντιδρά, απέναντι στις εντολές των αφεντικών, της ΕΕ και των υποτακτικών κυβερνήσεων.

Στο Δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ αποκαλύπτει τον «μεγάλο», σε τέτοιου είδους προκλήσεις, δήμαρχο της Αθήνας, καταγγέλλοντάς τον για την καταστροφή του προπαγανδιστικού υλικού που αφορά στην κινητοποίηση που διοργανώνει το μοναδικό αγωνιστικό συνδικαλιστικό κίνημα που υπάρχει αυτή τη χρονική περίοδο σ’ όλη τη χώρα, απέναντι στην επίθεση που δέχονται στο σύνολο τους οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες, η νεολαία, από τους σημερινούς διαχειριστές του καπιταλιστικού συστήματος.

Στο Δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ φαίνεται η ακρίβεια της στόχευσης, που έχουν οι ενέργειες του δημάρχου Αθήνας, αφού με προκλητικό τρόπο κατεβάζει μόνο τα υλικά των εκατοντάδων Σωματείων, Ομοσπονδιών και Συνομοσπονδιών της Αττικής, ενώ την ίδια στιγμή στους δρόμους της πόλης υπάρχει ποικιλία από αφίσες και πανό, για άλλες δραστηριότητες, που μένουν άθικτες, διότι προφανώς το περιεχόμενο τους δεν ενοχλεί τη δημοτική αρχή.

Αποδεικνύεται, από τον τρόπο που ενεργούν, ότι η δράση του ταξικού κινήματος και η αντίδραση του λαού, είναι καρφί στο μάτι τους. Είναι μαχαίρι στα σωθικά τους, που τους τρομάζει και τους τρομάζει γιατί ξέρουν πολύ καλά, ότι δεν είναι πολύ μακρινή εκείνη η μέρα που θα ψάχνουν να βρουν τρύπα να χωθούν για να γλυτώσουν από την οργή των νεοσκλάβων που δημιουργούν με την εφαρμογή της πολιτικής της ΕΕ και των κυβερνήσεων που υπηρετούν.

Κλείνοντας και για να γίνει κατανοητό το «Παράλληλο Πρόγραμμα Γελοιότητας», θα βάλω δύο συνημμένα έγγραφα, με την παράλληλη δράση τέτοιων «λίγων» υπηρετών του συστήματος, που προσπαθούν να σταθούν κόντρα στη λαϊκή οργή που έρχεται.

Το πρώτο συνημμένο αφορά στην καταγγελία του ΠΑΜΕ για τον δήμαρχο της Αθήνας και το δεύτερο αφορά στο λιβελλογράφημα του «προέδρου» της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης, να συμμετάσχει ή έστω να δημιουργεί υποτυπώδη αντίδραση (για τα μάτια του κόσμου, ρε αδερφέ), στις εφαρμοζόμενες πολιτικές και την πλήρη ακινησία του στα προβλήματα που δημιουργούνται κατά καιρούς στα σχολεία της πόλης.

Σ’ αυτό το συνημμένο αποκαλύπτεται από μόνο του το αισχρό και ειρωνικό λιβελλογράφημα που κινείται ενάντια στην κινητοποίηση μαθητών – καθηγητών του ΕΠΑΛ Ηλιούπολης, αλλά και σε όσους δεν έχουν πέσει στα τέσσερα όπως αυτός, τολμώντας να στηρίζουν το δίκαιο αγώνα μαθητών – καθηγητών, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμά τους στη μόρφωση και στη δουλειά, κόντρα στις εντολές ΕΕ – κυβέρνηση και τους «τσάτσους» της, που θέλουν να τους το στερήσουν.

Ζώντας σε μια χώρα με πλούσια γλώσσα θα ήθελα να προσθέσω κάτι γι’ αυτούς που πιθανά έχουν τη ίδια άποψη με τους παραπάνω υπηρέτες του κεφαλαίου.

«Το γελοίο δεν φέρνει γέλιο». Αντιθέτως φέρνει θλίψη.

Τους αφιερώνω το «Δεν μιλάω για το δικό σου παιδί», ένα κείμενο που είχα γράψει όταν σαν γονιός, συνάντησα, κατά τη διάρκεια μιας κατάληψης, στους συλλόγους γονέων ανθρώπους σαν τον …πρόεδρο και το συνάφι του, με μια μικρή διαφορά μεταξύ τους (εκείνοι ψήφιζαν Χρυσή Αυγή), γεγονός βέβαια που δεν τους εμπόδιζε να φτιάξουν το περίφημο «Ενωτικό» ψηφοδέλτιο γονέων!!!

ΥΓ προς τον …»πρόεδρο»: Επειδή είσαι πολύ «λίγος» και αστείος γελοιο-γράφος δεν θα σου δώσω την ικανοποίηση που αναζητάς όταν κάνεις τους άλλους να σε ακολουθούν στον πάτο του βόθρου που έχεις ως έδρα.

«Αλίμονο στον αυτόδουλο πολίτη, που φτασμένος στα έσχατα της απελπισιάς παραδίνεται, για να σωθεί, .. στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών»

Κώστας Βάρναλης…

Συνημμένα:

1) Δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ

2) Το λιβελλογράφημα του «προέδρου» της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης

 

Advertisements
No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: