Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής απέκτησε το δικό του σπίτι!!!

07/12/2015

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ!
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ!

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ απέκτησε το δικό του σπίτι. Χάρη στο μεράκι και την εθελοντική εργασία των μελών του και ιδιαίτερα των συναδέλφων του Δήμου Ηλιούπολης, που όλο αυτό το διάστημα δημιούργησαν ένα χώρο πραγματικό στολίδι στην Ηλιούπολη.

Αυτός ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί ως στέκι των εργαζόμενων στους Δήμους της περιοχής αλλά και ως χώρος που θα πραγματοποιούνται συσκέψεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες των εργαζομένων στους Δήμους και την Περιφέρεια ανεξάρτητα από σχέση εργασίας.
Ο σχεδιασμός και η ολοκλήρωση ενός τέτοιου έργου, σε τόσο σύντομο διάστημα, με την εθελοντική εργασία των συναδέλφων από πάρα πολλούς Δήμους της Αττικής στον ελεύθερο χρόνο τους, μας γεμίζει με δύναμη και αισιοδοξία και πίστη ότι καθημερινά το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ γίνεται το αποκούμπι όλων των εργαζομένων στους Δήμους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο να πάρει σάρκα οστά, ιδιαίτερα ευχαριστούμε όσους δούλεψαν καθημερινά στον ελεύθερο χρόνο τους, με πολύ μεράκι και κόπο, γιατί μοιράζονται τα όνειρά μας να αποκτήσει το Συνδικάτο μας το δικό του σπίτι.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους στους Δήμους και την Περιφέρεια στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ του νέου χώρου του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 11:30 το μεσημέρι στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, Χρυσάφη 10.  

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΛΑΪΚΟ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ.

Ελάτε να γνωρίσετε το χώρο που θα στεγάσει τους αγώνες μας, το σπίτι όλων των εργαζομένων στους Δήμους και την Περιφέρεια!

H Διοίκηση του Συνδικάτου

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: