Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γελάνε και οι …πέτρες στο δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού

14/11/2015

Δεν είναι μόνο η περίπτωση της «Ανακοίνωσης» του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή στην απεργία στις 12 Νοέμβρη είναι κι άλλα ευτράπελα που συμβαίνουν καθημερινά σε όλη την Ελλάδα.

Για παράδειγμα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, είναι στην κυριολεξία για γέλια και για κλάματα.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, η παράταξη Κορτζίδη που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και τα τοπικά στελέχη του που είναι δημοτικοί σύμβουλοι, κατήγγειλαν το νυν δήμαρχο Κωνσταντάτο για τη συμβολή του στο να προχωρήσει η επένδυση στο Ελληνικό.

Ωραία μέχρι εδώ.

Μόνο που συμβαίνει το εξής: η παράταξη Κορτζίδη στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα είναι κυβέρνηση. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διόρισε τον Κωνσταντάτο (τον οποίο καταγγέλλει η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ) στην εταιρεία «Ελληνικό ΑΕ», που έχει αρμοδιότητα να ολοκληρώσει το επενδυτικό σχέδιο στη συγκεκριμένη έκταση! Θυμίζουμε ότι στην ίδια εταιρεία η κυβέρνηση είχε διορίσει και τον Κορτζίδη στο ΔΣ, ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε.

Αλλο παράδειγμα:

Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν τον Κωνσταντάτο για αύξηση των δημοτικών τελών στους δημότες και την ίδια ώρα στηρίζουν την κυβέρνηση που ετοιμάζεται να κόψει το ρεύμα σε λαϊκά σπίτια και σχεδιάζει να πετάξει έξω από αυτά φτωχούς ανθρώπους…

Είναι ένα ακόμα ενδεικτικό στοιχείο του πώς δρουν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Τοπική Διοίκηση, για να εξαπατήσουν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: