Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρώτη φορά «αριστερά»; Χιλιάδες φορές Γκέμπελς!!

20/04/2015

Ξεσηκώθηκαν τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΚΚΕ με τον γελοίο-γράφο Στάθη. Αιτία η πολλοστή φορά που ο γελοίο-γράφος ρίχνει λάσπη με την «πένα» του.
Δεν είναι πρωτοφανές να βγαίνει κάποιος και να προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα με βρωμιές και αφού στην τρίτη παράγραφο του ρύπου του, προσπαθεί να μειώσει το ΚΚΕ με το κλασικό «…και το Ποτάμι, και το ΠΑΣΟΚ, και η Ν.Δ. (καλά το ΚΚΕ είναι αλλού)… «, έρχεται να πει για το ΠΑΜΕ, το χοντρό ψέμα, ότι δεν κινητοποιήθηκε όταν ήταν κυβέρνηση η …δεξιά και να συμπληρώσει μετά με την «επίθεση» στην …αστική τάξη προσπαθώντας έτσι να φανεί «αριστερότερος» των «αριστερών» που διεκδικεί να τον διαβάσουν και να πιστέψουν στα γραφόμενά τους χωρίς να κοπιάσουν να ψάξουν αν λέει αλήθεια.

Αυτή η τακτική έχει ομοιότητες με την τακτική που ακολουθούν και σε διάφορα φαινομενικά «φιλοΚΚΕ» blogs που πετάνε σκόπιμα την «μπάλα» στην περιοχή του KKE για να βοηθήσουν τον αντίπαλο να μπει στην περιοχή και να βάλει γκολ.

Πολλοί αναρωτιούνται αν είναι και άλλοι φωνάζουν ότι είναι ψεύτης, συκοφάντης, ξεπουλημένος, αλήτης και χιλιάδες άλλες ιδιότητες που μπορεί να έχει ο συγκεκριμένος γελοίο-γράφος αλλά το μόνο που δεν μπορούν να λένε είναι ότι είναι αδιάβαστος. Είναι ακριβός το αντίθετο διαβασμένος και μάλιστα πολύ.

Το έχει σπουδαγμένο. Το κατέχει πολύ καλά αυτό που κάνει.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι, μα όλοι, είναι ότι ο Στάθης και ο κάθε Στάθης βρίσκει αυτιά και μυαλά πιο βρώμικα από τον ίδιο, σοσιαλ-φασίστες μεγαλύτερους από τον ίδιο και γενικότερα ανθρώπους που προκειμένου να κρύψουν τα κόμπλεξ, την βλακεία, την ανεπάρκειά τους και όλα όσα κουβαλάνε, από την χούντα που υπηρέτησαν όταν ήταν παιδιά, από τον Καραμάν Αλή (που έλεγε και ο πατέρας μου) που ήρθε να μας σώσει, τον πατέρα και γιό που διώξανε την επάρατο δεξιά, αλλά και εγγονό Παπατζή που έστρωσε ομαλό τον δρόμο της ισοπέδωσης των «διαφορών» της «δεξιάς» με το «κέντρο», μέχρι την «αριστερά» που κυβερνάει σήμερα.

Ναι, όλους αυτούς που χρόνια τώρα κόβουν τα χέρια τους μετά τις εκλογές, αλλά δίνουν την ψήφο τους πάλι στους ίδιους, γιατί περιμένουν να κάνει κάτι κάποιος άλλος για να …σωθούν από τους προηγούμενους κακούς.

Αυτοί λοιπόν είναι το κοινό του Στάθη και του κάθε Στάθη.
Ο ίδιος ο Στάθης είναι και ψεύτης και συκοφάντης και γκεμπελίσκος αλλά δεν είναι ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ίσα – ίσα που ξέρει πολύ καλά την αλήθεια. Όπως ξέρει και μάλιστα πολύ καλά, το ατομικό του συμφέρον, αυτό που του φέρνει χρήμα, αυτό που τον κάνει αναγνωρίσιμο στους διαχειριστές του συστήματος που υπηρετούν την εξουσία των αφεντικών.

Αυτός είναι ο λόγος που πετάει λάσπη με το «στυλό» του, πέρα από το μίσος που τρέφει για το ΚΚΕ και το ταξικό κίνημα μιας και ο ίδιος δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του, φιλοδοξίες που είναι ταυτόσημες με των οπορτουνιστών που υπόσκαψαν τις σοσιαλιστικές χώρες.
Καλή σας νύχτα.

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.