Μετάβαση στο περιεχόμενο

STOP ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

19/06/2014

Με μεγάλη συμμετοχή από εκπαιδευτικούς, Σωματεία, Γονείς και Δημοτικές Παρατάξεις, πραγματοποιήθηκε ο αποκλεισμός του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, που είχε οργανωθεί από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης «Μιχάλης Παπαμαύρος»

Το 6ο Δημοτικό ορισθεί ως χώρος «επιμόρφωσης» Διευθυντών των Σχολείων της Ηλιούπολης, ώστε να γίνουν»αξιολογητές» των συναδέλφων τους.

Η κινητοποίηση είχε απόλυτη επιτυχία αφού αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τα σεμινάρια και να αποχωρήσουν. Ο Σύλλογος «Μ. Παπαμαύρος» έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΜΠΛΟΚΑΡAME ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το ΔΣ του Συλλόγου χαιρετίζει την αγωνιστική στάση και συμμετοχή των συναδέλφων, σήμερα το πρωί 19/6/2014, έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, πρώτη μέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου επιμόρφωσης-συμμόρφωσης των Δ/ντών, που στόχο έχει την προώθηση της αξιολόγησης στο σύνολό της.

Χαιρετίζουμε επίσης την παρουσία των εκπροσώπων από την Ομοσπονδία Γονέων Αθήνας, Ένωση Γονέων Ηλιούπολης, Σωματείο Εργαζόμενων στο Δήμο Ηλιούπολης, Συνδικάτο Οικοδόμων Ηλιούπολης, Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ηλιούπολης, Δημοτικών παρατάξεων (Λαϊκή Συσπείρωση, Ηλίου-Πόλις, Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα), οι οποίοι εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στη μάχη κατά της αξιολόγησης.

Η συμμετοχή των συναδέλφων στο μπλοκάρισμα των σεμιναρίων τόσο στην περιοχή μας όσο και σε όλη την Αττική ήταν η απάντηση στο Υπουργείο και στο σχέδιό του κατακερματισμού και αιφνιδιασμού των επιμορφώσεων και οδήγησε στην αποτροπή της διεξαγωγής της 4ης μέρας των σεμιναρίων.

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους διευθυντές και διευθύντριες που δήλωσαν απεργία και απείχαν με τη θέλησή τους από τα συγκεκριμένα σεμινάρια τιμώντας την ιδιότητα του μέλους του Συλλόγου και τις αποφάσεις του κλάδου. Τους καλούμε να δηλώσουν και στο Σύλλογο τη συμμετοχή τους στην απεργία.

Είμαστε αποφασισμένοι να μπλοκάρουμε και να ακυρώσουμε κάθε απόπειρα εφαρμογής των διαδικασιών της αυτοαξιολόγησης και της αξιολόγησης γιατί κρίνεται το μέλλον της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης και της θέσης του εκπαιδευτικού σ’ αυτή.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά ακόμα πιο μαζικά αύριο Παρασκευή 20/6/2014, στις 7.30 πμ στο μπλοκάρισμα της 2ης μέρας του σεμιναρίου.

OΛΟΙ ΜΑΖΙ στη μάχη για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των παιδιών και των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΣ 6.00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΔΣ

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: