Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τασία Τσατσούλη στο «kontra»: Το χρέος δεν αφορά το λαό, δεν κάλυψε δικές του ανάγκες

13/02/2014

Πηγή: Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Το χρέος δεν αφορά το λαό, δεν χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει τις λαϊκές ανάγκες. Η συζήτηση για το αν χρειάζεται διαγραφή ή επιμήκυνση του χρέους αποτυπώνει την αντιπαράθεση αστικών κρατών. Και με τους δύο τρόπους ο λαός θα είναι χτυπημένος. Αυτό επισήμανε η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Ηλιούπολης με το ΚΚΕ, μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού «kontra» το βράδυ της Τετάρτης.

Η λύση, επισήμανε, είναι αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους, οικονομία που τα κλειδιά της θα τα κρατά ο λαός και όχι τα μονοπώλια.

Η μάχη των εκλογών είναι ενιαία μάχη, βαθιά πολιτική όπου αποτυπώνεται η σχέση δήμων, κεντρικής εξουσίας και ΕΕ, πρόσθεσε η Τασία Τσατσούλη διευκρινίζοντας ότι «και το πιο μικρό πρόβλημα στο δήμο, έχει στη βάση του την κατεύθυνση της κυβέρνησης και της ΕΕ. Η Τοπική Διοίκηση έχει αποφασιστικό ρόλο στο σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητα της αντιλαϊκής πολιτικής που περιλαμβάνει χαράτσια, φόρους, ιδιωτικοποιήσεις και απολύσεις».

Γι’ αυτό κατέληξε η Τασία Τσατσούλη στις επικείμενες εκλογές πρέπει να αποδυναμωθούν τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου που έχουν σχεδιάσει και στηρίξει αυτή την πολιτική και να ενισχυθεί το ΚΚΕ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: