Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΣΕΒΕ: Πραγματοποιεί την 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη την Κυριακή 23 Φλεβάρη

12/01/2014

«Δίνουμε ώθηση στους αγώνες που έρχονται»

Τη διεξαγωγή της 2ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, την Κυριακή 23 Φλεβάρη 2014, αποφάσισε σε συνεδρίασή της η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ.=

Στόχος της συνδιάσκεψης είναι η εκτίμηση της δράσης της ΠΑΣΕΒΕ, τέσσερα χρόνια μετά την ιδρυτική 1η Συνδιάσκεψη το Μάρτη του 2010.

Φιλοδοξία μας είναι, αξιοποιώντας την τετράχρονη θετική πορεία της ΠΑΣΕΒΕ, να σχεδιάσουμε τα παραπέρα βήματά μας, να βελτιώσουμε την παρέμβασή μας στους αυτοαπασχολούμενους και να ενισχύσουμε ακόμα παραπέρα την αγωνιστική και αντιμονοπωλιακή γραμμή πάλης του συνδικαλιστικού κινήματος.

Η πλούσια δράση των αντιμονοπωλιακών δυνάμεων, όλο αυτό το διάστημα, μας δίνει τη δυνατότητα στην 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη να αποκρυσταλλωθούν σημαντικά συμπεράσματα και να αναπτυχθούν τα αιτήματα και οι στόχοι πάλης της ΠΑΣΕΒΕ.

Επιδιώκουμε, πηγαίνοντας προς τη συνδιάσκεψη, να συναντηθούμε και να συζητήσουμε με νέους συνάδελφους-αγωνιστές, που βρεθήκαμε μαζί στις κινητοποιήσεις το προηγούμενο διάστημα.

Η συνδιάσκεψη και οι προτάσεις μας επιδιώκουμε να γίνουν αντικείμενο συζήτησης σε κάθε επιτροπή αγώνα, σε κάθε σύλλογο, σε κάθε ένωση, σε κάθε ομοσπονδία, ιδίως σε μια περίοδο με εκατοντάδες αρχαιρεσίες στο χώρο των ΕΒΕ.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες αυτές, η Πανελλαδική Γραμματεία ετοιμάζει ειδικό σημείωμα που θα σταλεί προς όλες τις τοπικές/κλαδικές γραμματείες την προσεχή εβδομάδα.

 

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: