Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν έχουν το …θεό τους: Έκοψαν το ρεύμα στο Άσυλο Ανιάτων

20/07/2012

Την Πέμπτη το πρωί η ΔΕΗ ΑΕ πήγε στην οδό Αγίας Ζώνης, στην Κυψέλη και έκοψε το ρεύμα σε ένα κτήριο που μέσα υπήρχαν οι τρόφιμοι του Ασύλου Ανιάτων!!!! γιατί νόμιζαν ότι είναι σπίτι!!!!
Αυτό είναι ένα από τα «έργα» της «κυβέρνησης της ευθύνης» του «αριστερού» Κουβέλη, του «σοσιαλιστή» Βενιζέλου και του «λαικού» Σαμαρά γιατί τα προηγούμενα «έργα» τους είναι και τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Άσυλο Ανιάτων αφού δεν υπάρχουν …φάρμακα, …υγειονομικό υλικό και οι 170 εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες. Γιατί υπάρχουν προβλήματα; Γιατί οφείλονται στην μη καταβολή από τον ΕΟΠΥΥ των χρημάτων από τα νοσήλια που αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων το 1,8 είναι οφειλές του πρώτου εξαμήνου του έτους (!!!) και βρίσκονται στη διαδικασία να αποστέλλουν εξώδικα στον ΕΟΠΥΥ για να πληρωθούν.
Το ‘Ασυλο Ανιάτων είναι «Κοινωφελές Φιλανθρωπικό Ιδρυμα», λειτουργεί χωρίς κρατική επιχορήγηση, με πόρους που προέρχονται από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του και τις προσφορές ιδιωτών. Παρέχει τις υπηρεσίες του σε ασθενείς που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας και έχουν ανάγκη από συνεχή ιατρική φροντίδα, καθώς στο 80% των περιπτώσεων είναι κατάκοιτοι. Οι υπόλοιποι ασθενείς αντιμετωπίζουν κινητικά και νευρολογικά προβλήματα, τα οποία χρήζουν αυξημένης φροντίδας από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. «Οι 235 βαριά ασθενείς που περιθάλπονται στο ‘Ασυλο Ανιάτων στην Κυψέλη είναι πλέον στο «έλεος» του ΕΟΠΥΥ», είπε η πρόεδρος του Ιδρύματος Ιωάννα Ηλιάδη.
Μην αναρωτηθείτε ποιος φταίει; Αρκεί να κοιταχτήτε στον καθρέφτη σας.

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: