Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θαυμάστε τον !!!!!

13/07/2010

Εμφανίστηκε ξαφνικά. Είναι γεγονός ότι το όνομά του στην αρχή με ξεγέλασε, άλλο νόμιζα ότι είναι το σκεπτικό του, πίστεψα ότι το ψευδώνυμό του είχε να κάνει με αυτό που νόμιζε ότι ήταν. Πίστευα δηλαδή ότι το koukos έχει να κάνει με κάποιον που νομίζει ότι είναι ένας από αυτούς τους ‘‘μπούφους’’ που λένε κάτι για να το λένε και τελείωσε η ιστορία.

Ο συγκεκριμένος ‘‘τύπος’’ ξεκίνησε κάνοντας ένα σχόλιο για μένα, (πιθανώς με γνωρίζει, αλλιώς πως…) που είχε σχέση με την Γ.Γ. του ΚΚΕ, ότι την πιστεύω σαν εικόνισμα, συνέχισε με υπονοούμενο για βολεμένους ρωτώντας με αν η κρίση βοηθάει τους βολεμένους καταλήγοντας «…έτσι δεν είναι κ. Σιμόπουλε;», αυτή η επίθεση εναντίον μου με έβαλε στην σκέψη ότι δεν έχω να κάνω με κάποιον μπούφο αλλά με άνθρωπο που σαν δασκάλους του έχει τους Γκαίμπελς, Πάγκαλο, Καρατζαφέρη, Γεωργιάδη και άλλα μπουμπούκια αυτού του συναφιού που συκοφαντούν, λασπολογούν, ψευδολογούν αφήνοντας λάσπη έχοντας στο μυαλό τους την ιδεολογία των παραπάνω φασιστοϊδών που λέει «ρίξε λάσπη όσο και να την πλύνεις σκιά θα μείνει» πιστεύοντας ότι «όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα τόσο πιο εύκολα γίνεται πιστευτό», στην συνέχεια προσπάθησε να εμφανιστεί ως θιγμένος, γιατί του απάντησα κι εγώ αποκαλώντας τον φασίστα για τον τρόπο και μόνο της επίθεσης, απάντησε γράφοντας επί λέξει «…αλλά με ανθρώπους οι οποίοι αγνοούν την ετυμολογία των λέξεων και τις χρησιμοποιούν για να επιτίθενται προσωπικά και να χαρακτηρίζουν άλλους δίχως να τους γνωρίζουν, μόνο και μόνο επειδή εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους» !!!!!!!

Μετά από αυτό ήμουν σίγουρος ότι δεν έχω να κάνω με κάποιον που νομίζει ότι είναι κάτι αλλά με έναν που είναι τίποτα και άρα ανάξιο να ασχολούμαι μαζί του, ο τύπος όμως συνέχισε από εκεί που σταμάτησε η  κατ΄ιδίαν κουβέντα μου με τον διαχειριστή του site, ούτε λίγο ούτε πολύ άρχισε να διαμαρτύρεται για δήθεν έλλειψη ‘‘δημοκρατίας’’ που του στερεί δήθεν το δικαίωμα να εκφραστεί ενώ επιτρέπετε σε γερανούς και μπουλντόζες και όλα αυτά ενώ τα κείμενά του είναι ακόμα αναρτημένα, ενώ τα δικά μου (οι απαντήσεις στον οχετό λάσπης που ρίχνει) έχουν αφαιρεθεί από τον διαχειριστή γιατί δεν αφορούν σε είδηση(!) της πόλης (Γρηγόρη εσύ ξέρεις τι εννοώ).

Εκείνο όμως που εξακολουθούν να μένουν αναρτημένα είναι αυτά που το μέν πρώτο μιλάει για αυτούς που επιτίθενται ανώνυμα κατά προσώπων(!!!!!) διαβάστε θράσος «Και πανω από όλα …..admin προς KOUKOS: Πως να το πώ? Οταν βάλλουμε κατα κάποιου προσώπου, βάλλουμε επώνυμα. Όταν φοράμε την κουκούλα του ανώνυμου και δείχνουμε, …αλήθεια πως λεγόμαστε άραγε?» πιο κάτω με περισσό θράσος πια γράφει «Τα IP address όλων των καταχωρήσεων κρατούνται στη βάση δεδομένων μας, όπως και σε όλα τα site και bloggs, ακόμα και στο FaceBook» θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο δείχνει την ‘‘ταυτότητα’’ του για να ξέρουμε ποιος είναι (λές να νομίζει ότι η φωτοραφία του κάθε μέλους δεν δείχνει ποιός είναι αυτός που γράφει).

Ο, πιθανά, συνεργάτης της ασφάλειας ή μπορεί και υπάλληλος, ακολουθεί ακριβώς την μέθοδο που είχαν στην ΚΥΠ πριν χρόνια βάζοντας και λίγο ηλεκτρονικό άρωμα ΕΥΠ, δηλαδή είμαι αυτός που γράφει αλλά… δεν σας λέω τίποτα άλλο (Αν δεν είναι τίποτα από τα πιο πάνω γιατί δεν βάζει την φωτογραφία του;)   Την επόμενη μέρα θέλοντας να δείξει στα αφεντικά του ότι το ξέρει το μάθημα (αφού του το επιτρέπει ο διαχειριστής του site) δεν ρίχνει μόνο λάσπη αλλά αναπαράγει αυτό που του είπαν να πει οι καθοδηγητές του, Παγκαίμπελς και Αδόλφος Γεωργιάδης, όπως ακριβώς τα είπαν και αυτοί στα ΜΜΕ και στην βουλή «Οι κουκουλοφόροι κάποτε δέιχναν με το δάκτυλό τους και καρφώναν στους γερμανούς, σήμερα ζητωκραυγάζουν όταν καίγονται άνθρωποι»(!!!!!) ούτε λίγο ούτε πολύ για τους δολοφονημένους της «Μαρφιν» ρίχνει την ευθύνη στον ‘‘γερανό’’ πιθανά γιατί γνωρίζει αυτούς που το έκαναν αφού μάλλον τον έχει πληροφορήσει ο Καρατζαφύρερ από το βήμα της βουλής αλλά και Παγκαίμπελς από το MEGA ενώ παρακάτω συκοφαντεί όπως οι δάσκαλοί του γράφοντας «Επίσης οι σημερινοί φασίστες – εικονολάτρες παίρνουν και αποζημίωση από δημοτικά συμβούλεια άντε και καμια μίζα για να πληρώνουν τα αμερικάνικα κολέγια!!».

Μετά και από την τελευταία προσπάθεια του εν λόγω τύπου, είμαι πεπεισμένος ότι είναι άξιος ο μισθός του, αλλά εκεί που δίνω τα ‘‘ρέστα’’ μου είναι στο όνομα που χρησιμοποιεί. Προσπάθησα είναι αλήθεια πάρα πολύ για να βρω την ετοιμολογία του ονόματος ενός χαφιέ.

Ας δούμε την ετοιμολογία του ονόματος Koukos = 1) Από το κουκουλοφόρος μπορεί να πάρουμε τα πρώτα γράμματα (Κουκ) να προσθέσουμε την κατάληξη της λέξης (ος) και να έχουμε το Koukos. 2) Από την λέξη κουκουλοφόρος την πρώτη συλλαβή (Κου) και την πρώτη συλλαβή του πραγματικού ονόματός του (κοs) πχ Kostas, στην δεύτερη περίπτωση μπορεί η κατάληξη να είναι και η πρώτη συλλαβή του επωνύμου πχ κostopoulos, κostantinou, κλπ, για να γίνετε πιο κατανοητό στους συναδέλφους του για ποιόν πρόκειται (μήπως και τον μπερδέψουν με κάποιον άλλο).

Για τον Γρηγόρη τι να πω μετά από τόσα χρόνια….. Απογοήτευση πολύ απογοήτευση. Τον ευχαριστώ που ανέχτηκε την άλλη άποψη τόσα χρόνια.

ΥΓ.  Αν και έχει να κάνει με θέμα της πόλης και του site δεν το βάζω για ευνόητους λόγους στις «Θέσεις και Κριτικές»
ΥΓ2.  Τέλος επειδή υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις και ερωτηματικά από τον κ. Πατσαβό και τον Γιώργη τον Βλαχάκη που πρέπει να απαντηθούν από δω και πέρα μόνο στον geranista.

Γειά σας

Αυτό είναι ένα κείμενο που ανέβασα στο ilioupolisonline σαν απάντηση στην επίθεση που δέχτηκα από κουκουλοφόρο φασιστοϊδες. Το αναρτώ και εδώ γιατί μάλλον δεν θα υπάρχει σε λίγο στο παραπάνω site

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: