Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπήκαμε σε προεκλογική για τις Δημοτικές;

16/08/2009

Άρχισαν οι «κόντρες» στην πόλη μεταξύ των παρατάξεων που «κυβερνά» την πόλη και των πιθανών «αντιπάλων» διεκδικητών του χρίσματος (πχ Βαλασόπουλος) από το ΠΑΣΟΚ στην «Δημοτική Αλλαγή». Το βασικό θέμα «κόντρας»; Ποιος είναι πιο άσχετος, ποιος είναι χειρότερος να διαχειριστεί το Δήμο, ποιος δεν γνωρίζει τα «πακέτα» τις ΕΕ κλπ.  

Δεν φτάνει δηλαδή η «εσωπαραταξιακή» κόντρα στους κόλπους της Δημοτικής Αλλαγής για το ποιος είναι με ποιόν, μπαίνει στο κόλπο και η Δημοτική αρχή με επιθέσεις κατά του ενός «διεκδικητή» του χρίσματος με προφανή προσπάθεια «όξυνσης» της κόντρας στην παράταξη με τους περισσότερους διεκδικητές «αρχηγούς».

Εκείνο που ξενίζει όμως είναι η πολλαπλή ανάρτηση των θέσεων του κ. Βαλασόπουλου από το IlioupolisOnline στις ¨Θέσεις και κριτικές¨.  

Ερώτηση: Τρέχει τίποτα με τον φίλο διαχειριστή του site και παραβιάζει τις ίδιες του τις αρχές του περί αντικειμενικότητας του site;

Γιατί βάζει όλες τις επιστολές των «αντιπάλων» (δυο – τρείς απ’ τον καθένα) αφαιρώντας κείμενα άλλων συμπολιτών μας;  

Μήπως μπαίνει στην προεκλογική περίοδο από τώρα;  

Δεν μπορώ να μην υποψιαστώ βέβαια «δάκτυλο» του «αρχηγού», που ονειρεύεται την θέση του Δημάρχου από την μέρα που «παραμυθιάστηκε» από τα γκάλοπ των εταιριών που έδιναν στο κόμμα του πάνω από 18% τον περασμένο Νοέμβρη Δεκέμβρη, ευελπιστώντας σε εκλογικά οφέλη από τη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων της ¨Δημοτικής Αλλαγής¨.  

Τώρα βέβαια μπορεί να κάνω λάθος και να είμαι καχύποπτος αλλά σ’ αυτό το «σύστημα» που ζούμε όλα μπορούν να περάσουν από το μυαλό του «υποψιασμένου».

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: