Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο ΛΑ.Ο.Σ. και το «αποκρουστικό πρόσωπο του ΚΚΕ» (!)…

02/07/2009

Πριν λίγες μέρες, ο Καρατζαφέρης διακίνησε από τηλεοράσεως την προβοκάτσια περί δήθεν «συνεννόησης» του ΚΚΕ με τη ΝΔ για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.
Όταν το ΚΚΕ κατήγγειλε και αποκάλυψε δημοσίως τον προβοκάτορα ως αυτό που είναι – δηλαδή ως «άθλιο προβοκάτορα» – τη σκυτάλη παρέλαβε ο εκπρόσωπός του.
Ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και του «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια» (με έμφαση στο «Πατρίς», όπως μπορούν να βεβαιώσουν οι αρμόδιοι περί τα στρατολογικά…), ο Κ. Αϊβαλιώτης εμφανίστηκε στις οθόνες όπου και ομίλησε διά το «αποκρουστικό – όπως είπε – πρόσωπο του ΚΚΕ»…
Καθότι το πρόσωπο του ΚΚΕ είναι γνωστό εδώ και 90 χρόνια στην ελληνική κοινωνία (σ.σ.: πασίγνωστο δε στους φασίστες, στους ναζί, στους «ταγματασφαλίτες», στους χουντικούς κ.ο.κ.) ας μιλήσουμε για το – πραγματικά – αποκρουστικό πρόσωπο ενός κομματικού σιναφιού, που, εντούτοις, διαφημίζεται ολημερίς από τα κανάλια των εργολάβων, των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και τους μεγαλοδημοσιογράφους τους.

Ο ναζιστής…

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης;
«Είναι ο ιδρυτής της ναζιστικής ομάδας «Κόμμα 4ης Αυγούστου», σύμβουλος του Αρχηγείου Στρατού επί χούντας και διευθυντής του γραφείου τού – αλήστου μνήμης – αρχιχουντικού Ι. Λαδά».
Για το ποιόν του, έχει δηλώσει ο ίδιος:
«Ουδέποτε έκρυψα την ιδεολογία μου και είναι τιμή μου που συνειργάσθην με το Στρατιωτικό Καθεστώς της 21ης Απριλίου». («Ελευθεροτυπία», 28/1/2007)
Ο Πλεύρης είναι αυτός που έχει γράψει για τους Εβραίους πως είναι «Απλυτοι, αξύριστοι, τοκογλύφοι, που πιστεύουν στην εξολόθρευση των εθνών…»,
ότι «Αι απόψεις του Αδόλφου Χίτλερ διά τους Εβραίους ήσαν απολύτως ορθαί»,
ότι στη σημερινή Πολωνία «καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδο (Αουσβιτς) εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον»,
ότι «Ο Στρατηγός Πινοσέτ ανέτρεψε το εβραιομαρξιστικό καθεστώς του Αλλιέντε κι επέβαλε Εθνικήν Τάξιν στην Χιλήν»,
ότι «Οι στρατιώται των SS επολέμησαν ηρωικώς αλλά τελικώς επεβλήθη η υλική υπεροχή των Συμμάχων»,
ότι «Οι άντρες των SS (είχαν) αγωνιστικόν ήθος. Ιδεολογικά πιστεύω. Παράστασιν και τρόπο ζωής. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι δεν ήσαν εγκληματίαι… αυτοί οι άνδρες υπηρέτησαν την πατρίδα των και την Ευρώπην με ηρωισμό… είχαν υψηλόν φρόνημα και την αίσθησιν τιμής… απετέλουν διά την εποχήν τους το καύχημα της Λευκής Φυλής».
(σ.σ.: Όλα τα παραπάνω περιέχονται στο εμετικό πόνημα του Πλεύρη με τίτλο «Οι Εβραίοι»).
Ο Πλεύρης, επίσης, είναι αυτός που – μεταξύ άλλων – έχει υποστηρίξει ότι
«η μεγάλη μάζα που εντάσσεται στο ΚΚΕ ανήκει σε ανθρώπους που χρειάζονται ψυχιατρική περίθαλψη»,
(κάπως «κομψότερα» έχει θέσει το ίδιο θέμα ο Πάγκαλος, όταν είπε πως «είναι δείγμα καθυστέρησης, πνευματικής και πολιτιστικής, το γεγονός ότι ένα μέρος του κόσμου ψηφίζει αυτό το ολοκληρωτικό κόμμα (σ.σ.: ΚΚΕ)», «Ελευθεροτυπία», 5/4/2009)
και ότι «ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος επίστευε ειλικρινώς στην δημοκρατίαν…». (Κ. Πλεύρης, «Θέματα Πολιτικής Κοινωνιολογίας»).
Αυτός ο τύπος ήταν που τον επέλεξε ο Καρατζαφέρης να κοσμήσει τα ψηφοδέλτια του κόμματός του στις εκλογές του 2004, στην περιφέρεια της Α’ Αθήνας, όπου με την πριμοδότηση Καρατζαφέρη ο ναζιστής Πλεύρης ήρθε πρώτος σε σταυρούς…

Ο «διαφημιστής» του ναζιστή…

Ο φασίστας Πλεύρης, στο πόνημά του «Οι Εβραίοι», είδαμε να εκθειάζει τον Χίτλερ, τα «Ες-Ες», τον Πινοτσέτ. Αλλά εκφράζει τη συμπάθειά του και προς ένα ακόμα πρόσωπο. Μάλιστα πρόκειται για το ένα και μοναδικό πρόσωπο το οποίο δημοσίως ευχαριστεί μέσα από τον πρόλογο του πολυσέλιδου οχετού του. Γράφει συγκεκριμένα:
«Ευχαριστώ τον Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε το θάρρος να παρουσιάση το βιβλίον στην τηλεόρασιν»…
Αυτός, ο «διαφημιστής» του ναζιστή, ο Αδωνις Γεωργιάδης, τυγχάνει βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και επίλεκτο στέλεχος στο ασκέρι του Καρατζαφέρη…

Ο «εκπρόσωπος» του Λεπέν…

Ποιος είναι ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.;
«Ο Βορίδης εμφανίστηκε στον ακροδεξιό χώρο λίγο πριν από το 1980. Τέσσερα χρόνια μετά ο Βορίδης εκλέγεται πρόεδρος της νεολαίας ΕΠΕΝ (το κόμμα που ίδρυσε ο Παπαδόπουλος το 1983 από τον Κορυδαλλό)… Σε μια θυελλώδη συνεδρίαση, στις 15 Μαρτίου 1985, ο Μ. Βορίδης διαγράφεται από το σύλλογο φοιτητών της Νομικής λόγω της ακροδεξιάς του δράσης (…). Μερικούς μήνες μετά, ο διαγραμμένος επικεφαλής ομάδας «ΕΠΕΝιτών» πολιόρκησε τη Νομική με τσεκούρια και σιδηρολοστούς. Το 1994 ο Μ. Βορίδης ιδρύει το «Ελληνικό Μέτωπο», ενώ λίγο μετά εκδίδει την εφημερίδα «Ελληνικές Γραμμές». Στο κόμμα μετέχουν η νεοφασιστική ΕΝΕΚ, αλλά και πολλά στελέχη της ΕΠΕΝ. Αγαπημένος του στόχος οι μετανάστες, κυρίως οι Αλβανοί (…). Στις 18 Οκτωβρίου 1997, ο Λεπέν αναγνώρισε το «Ελληνικό Μέτωπο». Το 2005, λίγο πριν το «Ελληνικό Μέτωπο» προσχωρήσει στο ΛΑ.Ο.Σ., ο Βορίδης έκανε επίδειξη της ισχύος του φέροντας τον Λεπέν στην Αθήνα για να παραστεί στο γάμο του. Κουμπάρος στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του κ. Βορίδη ένας άλλος Γάλλος ακροδεξιός, ο αντιπρόεδρος του Front National, ο Καρλ Λανγκ» («Καθημερινή», 14/10/2007).
Επίσης:
«… προβλήθηκε ως «εκπρόσωπος» του γνωστού Γάλλου εθνικιστή Ζαν Μαρί Λεπέν, ο οποίος σε επίσκεψή του στην Ελλάδα το 2004 απευθύνθηκε και στον ελληνικό λαό: «Σας καλώ να στηρίξετε με όλες τις δυνάμεις σας το Ελληνικό Μέτωπο και τον Μάκη Βορίδη»». («Ελευθεροτυπία», 28/1/2007).

Ηταν, λοιπόν, αμέσως μετά την ανακήρυξη Βορίδη σε «εκπρόσωπο» του Λεπέν στην Ελλάδα, που ο Καρατζαφέρης προχώρησε σε συνένωση του κόμματός του με το κόμμα του Βορίδη. Συγκεκριμένα, ο Καρατζαφέρης, στις 20/5/2005, δήλωσε στο συνέδριο του ακροδεξιού κόμματος «Ελληνικό Μέτωπο» του οποίου ηγείτο ο (πάλαι ποτέ ηγέτης της νεολαίας ΕΠΕΝ) Μάκης Βορίδης:
«Θέλω κοινή πορεία με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και τον Μάκη Βορίδη (…). Σχηματικά θα το πω, αν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι διμοιρία και ο ΛΑ.Ο.Σ. λόχος, τότε αυτό που θα δημιουργήσουμε μαζί θα είναι τάγμα. Και για να γίνει αυτό θα χρειαστούμε τους καλύτερους αξιωματικούς του ΛΑ.Ο.Σ. και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ».
Όλα έγιναν όπως περιγράφησαν εις την άπταιστον …ταγματοδιάλεκτο του Καρατζαφέρη. Μαζί με τον Βορίδη ένωσαν τους αξιωματικούς, τους λόχους και τις διμοιρίες τους και συνέστησαν το …«Τάγμα» τους.

Καρατζαφερης Πατακος17 Νοέμβρη 2002, ανήμερα του Πολυτεχνείου. Καρατζαφέρης – Παττακός σε… τρυφερές στιγμές, στο κανάλι του πρώτου, το «Τελεάστυ». Μερικούς μήνες νωρίτερα (21-22/4/2002), στην εφημερίδα του (Α1), αναρωτιόταν (καθιστώντας σαφή την προτίμησή του): «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών ή Ελλάς Αλβανών Λαθρομεταναστών;»…

… και ο αρχηγός τους

Ποιος είναι ο Γ. Καρατζαφέρης, αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ.;
«Πρώτον, δεν είμαι Εβραίος. Ας το πει αυτό και ο πρωθυπουργός. Δεύτερον, δεν είμαι κομμουνιστής. Ας το πει αυτό και ο κ. Καραμανλής. Τρίτον, δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Αυτό δεν μπορούν να το πουν πολλοί».
Το απόσπασμα από την ομιλία του Γ. Καρατζαφέρη στις 28 Μάη 2002 στην Κόρινθο που δεν έτυχε ευρείας δημοσιότητας…

(αναδημοσίευση απο Ριζοσπάστη 1/7/2009)

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: