Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Τρομοκράτες» με παρελθόν, παρόν και μέλλον

19/06/2009

«Τρομοκρατικό» χτύπημα λένε τα ΜΜΕξαπάτησης που έγινε με θύμα αστυνομικό που φρουρούσε «μάρτυρα» σε πρόγραμμα προστασίας!!!
«Θυσιάστηκε» ένας άνθρωπος, πατέρας ενός παιδιού …..για ποιόν;
Για να είναι «τρομοκρατικό» πρέπει να «τρομοκρατεί» κάποιον.
«Τρομοκρατικό» χτύπημα που στόχο έχει να «τρομοκρατήσει» ποιόν;
Την άρχουσα τάξη; Τους ανέντιμους πολιτικούς; Το σύστημα; Τους έχοντες και κατέχοντες; Ή μήπως θέλει να «τρομοκρατήσει την Ευρωπαική Ένωση;
Ποιόν τελικά θέλει να «τρομοκρατήσει» αυτό το κτύπημα;
Το σίγουρο είναι ΟΧΙ αυτούς.
Ποιος μπορεί να κερδίσει από τέτοιου είδους τυφλά χτυπήματα;
Μπαίνει ερωτηματικό στο ποιος μπορεί να κερδίσει για τον απλό λόγο ότι, τίποτα δεν γίνετε χωρίς κάποιος να κερδίσει, επειδή το κέρδος δεν είναι πάντα χρήμα (για να φανεί), πρέπει να ψάξουμε σε άλλα κέρδη.
Τρελές σκέψεις οδηγούν σε «ιστορίες για αγρίους» του παρελθόντος με τις «τρομοκρατικές οργανώσεις» που χτυπούσαν όταν «χρειαζόταν»!!!
Για «τρομοκρατικές οργανώσεις» που χτυπούσαν το προηγούμενο βράδυ από την ψήφιση αντεργατικών νομοσχεδίων και την άλλη μέρα δεν υπήρχε, παρά μόνο η «είδηση» του «τρομοκρατικού» χτυπήματος, τσιμουδιά για το νομοσχέδιο.
Μπορεί να γίνει τέτοιο «χτύπημα σήμερα; Είναι δυνατό να σκοτώνουν σήμερα έναν αθώο για κέρδη; Ποια «κέρδη¨ μπορεί να είναι αυτά;
Για παράδειγμα τι θα λέγατε για ΝΑΤΟικά κέρδη; Τούρκος διοικητής στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ στην Λάρισα, και οι φυλλάδες απέφυγαν επιμελώς να το γράψουν. Αποπροσανατολισμός λέγετε αυτό ή κάνω λάθος.
Μήπως όμως αυτή τη φορά οι «τρομοκράτες» χτύπησαν για να καλύψουν τους αντεργατικούς νόμους που περνάει ή μάλλον διατάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση; Πολύ πιθανό.
Μήπως χτύπησαν για να μην μάθεις για την Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Πολύ πιθανό.
Μήπως για να μην μάθεις για την ετήσια έκθεση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, που έρχεται να επιβεβαιώσει (η Έκθεση) πως οι άνθρωποι που μετατρέπονται σε οικονομικούς μετανάστες είναι κύρια θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων ή της ιμπεριαλιστικής δράσης στις χώρες τους…
Μήπως το ρατσιστικό παιχνίδι βοηθάει στην αύξηση του εθνικισμού – φασισμού και τέτοιες εκθέσεις ευνοούν την εξάπλωσή του; Πολύ πιθανό.
Μήπως για να μην σκεφτείς ότι, οι μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα δεν ήρθαν για …τουρισμό. Δεν το επέλεξαν καν να έρθουν εδώ. Έφτασαν, γιατί το επέλεξε η «μοίρα», γιατί η Ελλάδα είναι «πέρασμα», γιατί αυτή είναι η διαδρομή των δουλεμπόρων. Δε θα έφευγαν από τις χώρες τους, αν εκεί, κάθε τρία δευτερόλεπτα (!), δεν πέθαινε κι ένα παιδί από την πείνα. Δε θα έφευγαν από τις χώρες τους, αν πάνω από τα κεφάλια τους δεν πετούσαν τα βομβαρδιστικά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, οι «ιπτάμενοι άγγελοι» που θερίζουν αμάχους και προκαλούν τα καραβάνια των προσφύγων.
Όλοι οι μετανάστες έχουν να διηγηθούν την ίδια ιστορία. Την ιστορία της ανέχειας, της φτώχειας, των πολιτικών διώξεων, του πολέμου και της καταστροφής. Όπως ακριβώς οι δικοί μας μετανάστες, όταν έφευγαν για την Αυστραλία, τη Γερμανία, την Αμερική, τις στοές του Βελγίου και εσύ δεν πρέπει να τους συγκρίνεις με τους τωρινούς μετανάστες; Πολύ πιθανό.
Μήπως για να μην μάθεις για το κείμενο του Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ για την Κούβα που ομολογούν ξεδιάντροπα πως η ανατροπή του πολιτικού και κοινωνικού συστήματος της Κούβας αποτελεί κομβική προτεραιότητα που καθορίζει την πολιτική τους απέναντί της; Πολύ πιθανό.
Μήπως ο στόχος είσαι εσύ; Μήπως εσένα θέλουν να αποπροσανατολίσουν; Το σκέφτηκες;
Σε παρακαλώ μην αναρωτηθείς: «Καλά σκότωσαν ένα πατέρα, ένα μεροκαματιάρη, ένα άνθρωπο που δεν έφταιξε σε τίποτα για τέτοια θέματα»;
Ε! Καλά τώρα, σιγά μην κολλήσουν σε ένα «αναλώσιμο» (κάπως έτσι θα αποκαλούν τα θύματα των σκοπιμοτήτων τους), εδώ σκοτώνουν καθημερινά χιλιάδες με κάθε τρόπο για να εδραιώνουν την εξουσία τους.
Όχι μην τολμήσεις και σκεφτείς, πόσα «θύματα» πεθαίνουν καθημερινά από βομβαρδισμούς, οικονομικούς αποκλεισμούς, ναρκωτικά(σπουδαίο όπλο στα χέρια τους), μην σκεφτείς έτσι, μπορεί ….να μην γίνεις άνθρωπος και να παραμείνεις εξάρτημα της «μηχανής» τους.

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: