Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί αντικομμουνισμού στο 3ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης

24/04/2009

Απαντώντας στην καθηγήτρια(;) του 3ου Γυμνασίου Ηλιούπολης για την αισχρή προσπάθειά της να δηλητηριάσει τα μυαλά των μικρών μαθητών που, υποτίθεται, έχει την υποχρέωση να μορφώνει και να διαπαιδαγωγεί, της λέω να διαβάσει για να μάθει, γιατί η βλακεία σε κάποιους δεν ξεριζώνετε με άλλο τρόπο παρά μόνο με την προσπάθεια. Της αφιερώνω το παρακάτω κείμενο γραμμένο από έναν στρατιωτικό, απόστρατος Αρχιπλοίαρχος, που είναι και διδάκτωρ της Νεότερης Ιστορίας. Είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να περιγραφεί καλύτερα η αντικομμουνιστική της εμπάθεια.

Βέβαια δεν μιλάει γι αυτήν γιατί, ευτυχώς, δεν την γνωρίζει αλλά σίγουρα γνωρίζει όλους τους ομοίους της.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ

Αρχιπλοίαρχος ε.α., δρ Νεότερης Ιστορίας

«Αντικομμουνισμός είναι το σαρδόνιο γέλιο των χορτασμένων, είναι το άλλοθι των δειλών, το αλάτι των άνοστων επαναστατών, το επιχείρημα των άσχετων και ανίδεων, είναι η καταφυγή των αναθεωρητών της ανάγκης και υποχρέωσης για αντίσταση και αγώνα, τον χρησιμοποιούν όσοι φτύνουν εκεί που πρώτα έτρωγαν.

Αντικομμουνισμός είναι η δόλια βρώμικη τακτική σπίλωσης όσων παλεύουν να τελειώσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, είναι η τροχοπέδη στην εξέγερση των καταπιεσμένων, των αδικημένων, είναι το κερασάκι του φασισμού.

Είναι η μέθοδος ανέλιξης όσων δεν έχουν τη λύσσα να παλέψουν για να γίνουν αφεντικά στη θέση των αφεντικών και προτιμούν τη θέση των κλακαδόρων. Επομένως αντικομμουνιστές είναι και εκείνοι που θα ‘θελαν, αλλά δε μπορούν να βρίσκονται στη θέση των εκμεταλλευτών, στη θέση όσων αξιοποιούν την εργασία άλλων ανθρώπων για το δικό τους συμφέρον.

Αντικομμουνισμός είναι η εύκολη, ανέξοδη, πληρωμένη, διαδικασία προσφοράς υπηρεσίας στους φονιάδες των λαών, στους σφαγείς όσων αντιστέκονται για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους.

Ο αντικομμουνισμός χρησιμοποιείται ως κοσμοπολίτικη έκφραση προστασίας των συμφερόντων της πλουτοκρατίας και των λακέδων της. Ως μοχλός και μανδύας κάλυψης του ψεύδους, της παραχάραξης της ιστορίας των αγώνων των λαών. Είναι η προβολή της ανημποριάς των κουρασμένων να υπερασπιστούν αξίες και δίκαια.

Αντικομμουνισμός είναι η αισχρή ταύτιση του ναζισμού με τη μεγαλύτερη επανάσταση που γνώρισε ο άνθρωπος στην πορεία του μέχρι σήμερα, είναι κύριο όπλο της άρχουσας τάξης, των μόνων που δικαιούνται να παλεύουν ενάντια του κομμουνισμού, αφού τα συμφέροντα ακριβώς αυτών είναι που κινδυνεύουν. Οι υπόλοιποι αντικομμουνιστές είναι λακέδες τους, είναι σφουγγοκωλάριοί τους, και ακόμα χειρότερα για όποιον αντικομμουνιστή δεν ξέρει, πως όντας δούλος αλλότριων συμφερόντων, αυτός είναι και το πρώτο θύμα τους».

Επίσης ας της διαβάσει κάποιος, αν δεν μπορεί η ίδια, την απάντηση για την αντικομμουνιστική εκστρατεία της Γενικής Γραμματέως του ΚΚΕ από το βήμα της Βουλής.

cebf-ceb1cebdcf84ceb9cebacebfcebccebccebfcf85cebdceb9cf83cebccebfcf83-ceb5cf87ceb5ceb9-cf83cf84cebfcf87cebf-ceb5cf83ceb5cebdceb1

cebf-ceb1cebdcf84ceb9cebacebfcebccebccebfcf85cebdceb9cf83cebccebfcf83-ceb5cf87ceb5ceb9-cf83cf84cebfcf87cebf-ceb5cf83ceb5cebdceb12

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: